رشد 63 درصدی درآمد کارمزد بانک پاسارگاد 

درآمد «وپاسار» 22 درصد رشد کرد؛ 

رشد 63 درصدی درآمد کارمزد بانک پاسارگاد 

بررسی گزارش فعالیت ماهانه بانک پاسارگاد نشان می‌دهد درآمد کارمزد این بانک در پایان آذرماه 1403، نسبت به دوره مشابه 63‌درصد افزایش پیدا کرده است.

به گزارش دیوان اقتصاد، گزارش عملکرد مالی بانک پاسارگاد در آذر ماه و دوره ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ که در سامانه کدال منتشر کرده است، نشان می‌دهد درآمد این بانک در سال 1403 افزایش پیدا کرده است.  

شایان ذکر است، درآمد تسهیلات اعطایی بانک پاسارگاد از ۷۴۶,۵۸۱,۴۰۰ میلیون ریال در پایان آذرماه سال ۱۴۰۲ به ۹۱۰,۶۴۳,۵۸۰ میلیون ریال در پایان آذر ماه سال ۱۴۰۳ افزایش یافته که رشدی ۲۲درصدی را ثبت کرده است. 

این رشد در بلندمدت نشان‌دهنده تلاش موفق بانک در جذب مشتریان بیشتر و ارائه تسهیلات متناسب با نیازهای بازار است. 

همچنین درآمد بانک از محل سپرده‌گذاری در آذرماه 1403، رقم ۱۴۴,۷۲۳ میلیون ریال بوده و مجموع درآمد سپرده‌گذاری بانک در پایان 9 ماهه سال1403 نیز ۵,۶۶۹,۵۴۸ میلیون ریال رسیده است. 

درآمد کارمزد؛ موتور رشد پایدار 
بررسی گزارش فعالیت منتشر شده در کدال نشان می‌دهد، درآمد کارمزد یکی از نقاط قوت عملکرد بانک پاسارگاد در سال ۱۴۰۳ بوده است. این درآمد در آذر ماه از ۴,۲۲۵,۷۱۶ میلیون ریال در سال ۱۴۰۲ به ۴,۶۴۹,۴۰۳ میلیون ریال در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است که رشدی ۱۰درصدی را نشان می‌دهد.

همچنین، درآمد کارمزد بانک در پایان آذرماه 1402 از مبلغ ۳۲,۵۱۶,۸۸۰ میلیون ریال به ۵۳,۲۴۴,۴۲۶ میلیون ریال در پایان آذرماه سال 1403 رسیده که رشد قابل توجه ۶۳درصدی را نشان می‌دهد. 

در مجموع، درآمدهای محقق‌شده بانک پاسارگاد در دوره ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ به ۹۸۱,۲۵۰,۰۳۱ میلیون ریال رسیده است که در مقایسه با رقم ۸۰۳,۸۴۴,۶۵۷ میلیون ریالی مدت مشابه سال گذشته، رشدی ۲۲درصدی را نشان می‌دهد.

این رشد عمدتاً ناشی از افزایش قابل‌توجه درآمد تسهیلات اعطایی و درآمد کارمزد بوده است که بانک توانسته است در بلندمدت با مدیریت مناسب منابع و ارائه تسهیلات متناسب، سهم خود را در بازار تسهیلات افزایش دهد. در کنار این، افزایش چشمگیر درآمد کارمزد، این بخش را به یکی از محرک‌های اصلی درآمد بانک تبدیل کرده است.

با توجه به این گزارش، بانک پاسارگاد می‌تواند با تمرکز بر فرصت‌ها و رفع چالش‌های موجود، روند رشد سودآوری خود را در سال‌های آینده ادامه دهد.
 




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.