در حالی که تنها چند هفته از آغاز سال ۱۴۰۴ با شعار «سرمایهگذاری برای تولید» میگذرد، فولادسازان کشور با محدودیتهای شدید و بیسابقه در تأمین برق روبهرو شدهاند. سید رسول خلیفه سلطانی، دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با اعلام کاهش ۳۰ تا ۸۰درصدی برق در برخی واحدها، این اقدام را مغایر با اهداف توسعهای و تهدیدی برای تولید، اشتغال و بازار داخلی دانست.
محدودیت بیسابقه برق فولادسازان با شعار سال در تناقض است
محدودیت بیسابقه برق فولادسازان با شعار سال در تناقض است

به گزارش دیوان اقتصاد، سید رسول خلیفه سلطانی، دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با انتقاد از محدودیتهای بی سابقه تأمین برق که برای کارخانجات فولادی کشور اعمال شده، گفت: با گذشت کمتر از ۲۰ روز از آغاز سال ۱۴۰۴، صنایع فولادی با محدودیتهای شدید و غافلگیرانه برق مواجه شدهاند. این محدودیتها به کاهش ۳۰ تا ۵۰ درصدی تامین برق واحدها انجامیده و در مواردی حتی به ۸۰ درصد نیز میرسد. چنین شرایطی که در سالهای اخیر بیسابقه بوده، مشکلات جدی برای تولید و ادامه فعالیت این صنعت بهوجود آورده است.
وی افزود: فولادسازان که تا پایان سال گذشته با مشکلات جدی در تأمین گاز و برق روبهرو بودند، انتظار داشتند حداقل یک ماه از سال جدید را بدون محدودیتهای انرژی پشت سر بگذارند. اما از نیمه فروردینماه، بهطور ناگهانی با اخطارهای ادارههای برق منطقهای مواجه شده و ناچار به کاهش مصرف برق خود شدهاند. این وضعیت نه تنها روند تولید را مختل کرده بلکه باعث افزایش نگرانیها از تاثیر آن بر اشتغال و بازارهای داخلی نیز شده است.
خلیفه سلطانی با اشاره به گزارشهای دریافتی از شرکتهای بزرگ فولادی کشور، نظیر فولاد مبارکه، فولاد خوزستان، فولاد هرمزگان، فولاد کاوه جنوب، فولاد سیرجان ایرانیان و سایر فولادسازان کشور اظهار کرد: از 15 فروردینماه سال جدید، شرکتهای فولادی ناچار به کاهش حداقل ۳۰ درصدی مصرف برق خود شدهاند. این محدودیتها در شرایطی اعمال میشود که سال جاری به نام «سرمایهگذاری برای تولید» نامگذاری شده است.
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد همچنین ضمن تشکر از اقدامات و پیگیریهای وزارت صمت در این خصوص خاطرنشان کرد: بر اساس اطلاعاتی که داریم، وزیر صمت علاوه بر مکاتبه با وزیر نیرو، اعتراض صنایع نسبت به محدودیتهای نابهنگام برق را در هیئت دولت هم مطرح کرده اند و پیگیر موضوع هستند که امیدواریم با درایت دولت و مساعدت وزارت نیرو به نتایج موثری برسد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد