اکتشاف، اولویت نخست سرمایه‌گذاری فولاد مبارکه در 1404

اکتشاف، اولویت نخست سرمایه‌گذاری فولاد مبارکه در 1404

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در جلسه کنترل پروژه «فولاد» که با حضور رئیس هیئت عامل ایمیدرو برگزار شد، گفت: در سال 1404، در اختیار گرفتن پهنه‌هایی از شرق کشور به منظور انجام عملیات‌های اکشتافی را در برنامه خود قرار داده‌ایم.

به گزارش دیوان اقتصاد، محمد آقاجانلو در جلسه کنترل پروژه شرکت فولاد مبارکه که با حضور مدیرعامل گروه فولاد مبارکه و معاونان و مدیران ایمیدرو برگزار شد، اظهار داشت: کنترل بخش‌های مختلف زنجیره تولید، مسیر را برای بهره‌مندی از مزیت‌های رقابتی هموار می‌کند که این موضوع باید در ماموریت‌های فولاد مبارکه و دیگر شرکت‌ها مورد توجه باشد.

وی مطرح کرد: همچنین این شرکت مطابق با کلان روندهای جهانی، مزیت شرکت در زنجیره فولاد را تعیین کند و در سرمایه‌گذاری‌ها ارزیابی عملکرد داشته باشد.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو با بیان اینکه سهام‌داران «فولاد» باید در جریان موضوعات حقوقی شرکت نیز قرار بگیرند، افزود: این مجموعه مواردی همچون کنترل نیروی انسانی به لحاظ تعداد نفرات، برنامه‌ریزی در بخش‌های نیاز ارزی، کف عرضه و مسائل مربوط به واردات و صادرات را در قالب یک برنامه مدون مدیریت کند.

در ادامه سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولا مبارکه طی سخنانی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در اکتشافات در شمار برنامه‌های اصلی این فولادساز طی سال جاری قرار دارد، بیان کرد: در اختیار گرفتن پهنه‌هایی از شرق کشور به منظور انجام عملیات‌های اکشتافی در برنامه فولاد مبارکه قرار دارد.

وی همچنین دسته‌بندی شرکت‌های زیرمجموعه گروه فولاد مبارکه بر حسب کارکرد را از اقدامات این مجموعه نام برد و عنوان کرد: طبق این برنامه‌ریزی، شرکت‌های هم‌خانواده ذیل هم جمع شده‌اند و پروژه‌های کلیدی «فولاد» به منظور اجرا به طور هفتگی مورد پایش قرار می گیرد.

به گفته مدیرعامل گروه فولاد مبارکه، کاهش ۱۰ درصدی انرژی ناشی از پروژه‌های هوشمندسازی نیز برای امسال هدفگذاری شده است.

زرندی با بیان اینکه اکنون تعداد کل پروژه‌های جاری توسعه گروه فولاد مبارکه ۱۱۴ پروژه است، خاطرنشان کرد: احداث پروژه‌های نورد گرم ۲، نیروگاه سیکل ترکیبی ۹۱۴ مگاواتی، خط کلاف رنگی و احداث خط نورد ورق آلیاژی، از جمله پروژه‌های استراتژیک گروه فولاد مبارکه محسوب می‌شوند.

وی در پایان یادآور شد: محدودیت انرژی (برق و گاز)، مشکلات ثبت سفارش و افزایش عرضه و تقاضا و کاهش قیمت‌ها در بازار جهانی، از جمله چالش‌های این فولادساز به شمار می‌روند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.