معاون امور شرکتهای موسسه افزود: در دنیای امروز به واسطه تغییرات فناوری سبک ارتباطات تغییر کرده و متاسفانه شاهد افزایش انواع فیکنیوزها هستیم که میخواهند دستاوردهای سازمانهای بزرگ و تیم چندهزار نفریرا زیر سوال ببرند، بنابراین باید یک روابطعمومی هوشمند و یکپارچه داشته باشیم که اخبار و اطلاعات را به درستی به دست مخاطبان برساند.
روابطعمومیها، اتفاقات خوب شرکتها را روایت کرده و امیدآفرینی کنند
روابطعمومیها، اتفاقات خوب شرکتها را روایت کرده و امیدآفرینی کنند

به گزارش دیوان اقتصاد، صیادیزاده تصریح کرد: روابطعمومی هوشمند، ترکیبی از تحلیل دادهها، هوش مصنوعی، اتوماسیون و خلاقیت انسانی است که به سازمانها کمک میکند ارتباطی دقیق، شخصیتسازی شده و موثر با مخاطبان خود برقرار کند.
وی اظهار داشت: این نوع روابط بر پایه پیشبینی روندها، شناخت عمیق مخاطب و واکنش سریع به تحولات است به طوری که نباید اجازه بدهیم از خلاهایی که در فقدان واکنش ما ایجاد میشود سواستفاده کنند.
معاون امور شرکتهای موسسه بیان کرد: روابطعمومیها باید بر پیچیدگیهای فناوریهای جدید مسلط باشند به طوری که با الگوریتمهای شبکههای اجتماعی، ترندهای خبری و انتظارات مخاطبان خود را تطابق بدهند. همچنین لازم است به تحلیل کلان دادهها بپردازند تا نسبت به مخاطبان خود شناخت بهتری داشته و محتوای مناسب تولید کنند.
وی با اشاره به اینکه هوش مصنوعی یکی دیگر از ابزارهای بسیار مهم برای مدیریت روابطعمومی است، گفت: این ابزار یک دستیار قدرتمند است که میتواند در تولید خودکار محتوا، تحلیل احساسات و … به شما کمک کند.
صیادیزاده در بخش دیگری از سخنان خود در مورد راهکارهای تحقق روابطعمومی هوشمند اظهارد اشت: استفاده از پلتفرمهای مدیریت محتوا و ابزارهای CRM جهت ارتباط با مشتریان، استفاده از ابزارهای دیجیتال مانند سیستمهای مانیتورینگ شبکههای اجتماعی، رباتهای تحلیل محتوا و … فضای موثری برای عملکرد روابطعمومیها ایجاد میکند.
وی افزود: روابطعمومیها باید خود را برای مقابله با بحرانها آماده کنند و میتوانند از طریق شبیهسازی سناریوهای مختلف آماده پاسخگویی به چالشهای احتمالی باشند تا اقدامات و دستاوردهای شرکتها دچار حاشیه نشود.
معاون امور شرکتهای موسسه گفت: مخاطبان شما میخواند دیده و شنیده شوند بنابراین باید روی محتوای تعاملی تمرکز کنید که در این زمینه روایتسازیها و واقعیت مجازی بسیار مفید خواهد بود.
وی تصریح کرد: روابطعمومی هوشمند، هنر پیشبینی، انعطافپذیری و نوآوری است. بنابراین آینده از آن سازمانهایی است که بادادهها زندگی میکنند، با فناوری همگام میشوند و قلب خود را به روی مخاطبان میگشایند.
صیادیزاده در پایان گفت: موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان از وضعیت قبلی خود بسیار فاصله گرفته و اقدامات بسیار خوبی انجام شده است که میتواند ذهنیت افکار عمومی را نسبت به موسسه تغییر بدهد بنابراین روابطعمومیها باید روی برندینگ جدید موسسه و شرکتها کار کنند و دستاوردهای این مجموعه را منعکس کنند.
وی یادآور شد: شرکتها در حال کسب بزرگترین دستاوردها هستند، پتروشیمیهای جدید در حال تکمیل و بهرهبرداری هستند و سودآوری و تولید ثروت مناسبی در حال تولید است و لازم است این چهره جدید از موسسه به مخاطبان منعکس شود تا امیدآفرینی شود.
در این همایش همچنین یک کارگاه آموزشی با موضوع سواد رسانهای به منظور افزایش دانش مدیران و کارشناسان روابطعمومی موسسه، هلدینگها و شرکتهای تابعه برگزار شد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد