تجهیزات احداث ۷ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر وارد کشور شد

تجهیزات احداث ۷ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر وارد کشور شد

وزیر نیرو با بیان اینکه پس از نیروگاه خرم آباد، دومین رکورد احداث نیروگاه در کوتاه ترین زمان در مازندران و نیروگاه نکا (با زمان ۴.۵ ماه) به ثبت رسید، گفت: در این دوره کوتاه بیش از ۲۰۰۰ مگاوات نیروگاه را وارد مدار کرده‌ایم و انتظار است به زودی این عدد به ۳۰۰۰ مگاوات برسد.

به گزارش دیوان اقتصاد از  وزارت نیرو، "عباس علی‌آبادی" در آیین افتتاح سومین واحد گازی نیروگاه نکا در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر در بخش برق پروژه‌های بسیار مهمی در حال انجام است به طوری که بیش از ۱۰۰۰ پروژه در صنعت آب و برق در حال اجراست که نزدیک به ۸۰۰ پروژه مربوط به صنعت برق می‌شود.

وزیر نیرو افزود: در این دوره کوتاه بیش از  ۲۰۰۰ مگاوات نیروگاه را وارد مدار کرده‌ایم و انتظار است به زودی این عدد به ۳۰۰۰ مگاوات برسد.

وی "برق" را کالایی پرهزینه عنوان کرد و بیان داشت: به زودی شاهد افتتاح چند پروژه برقی دیگر خواهیم بود. صنعت برق در کمتر از دو هفته، دو مرتبه رکورد به ثبت رساند؛ یک بار در نیروگاه خرم آباد رکورد قبلی را شکستیم و بار دیگر رکورد جدیدی را در نیروگاه نکا به ثبت رساندیم.

علی‌آبادی به وضعیت کشور در خصوص توسعه نیروگاه‌های خورشیدی اشاره و بیان کرد: به این منظور تا حدود ۳۰ هزار مگاوات برنامه‌ریزی صورت گرفته است و اکنون تجهیزات ۷۰۰۰ مگاوات وارد کشور شده و در حال نصب است.

وزیر نیرو با بیان اینکه هم اکنون شرایط مشارکت مردم برای تامین بخشی از نیاز شخصی به برق را فراهم کرده‌ایم؛ افزود: برای رفع ناترازی موجود دو پروژه مهم را در دستور کار قرار داده‌ایم که از جمله می‌توان به نصب کنتور هوشمند اشاره کرد و از این طریق مشترکان پر مصرف شناسایی می‌شوند.

وی با بیان اینکه تا اکنون نزدیک ۳ میلیون کنتور هوشمند برق نصب شده است یادآور شد: برنامه وزارت نیرو این است که همه کنتورهای برق خانگی، تجاری و صنعتی را با کنتورهای هوشمند جایگزین کند.

وی به افزایش ظرفیت تولید برق نیز اشاره کرد و افزود: این امر در بخش نیروگاه‌های حرارتی، تجدید پذیرو ذخیره سازها انجام می‌شود؛ نکته مهم این است که دارندگان ذخیره ساز باید در ساعات غیر‌پیک اقدام به ذخیره سازی انرژی کنند.

علی آبادی به اثرات کمبود منابع آبی و کاهش بارندگی‌ها بر میزان تولید برق کشور نیز پرداخت و گفت: از آنجایی که بخشی از نیروگاه‌های کشور  سیکل ترکیبی و بخاری هستند بر این اساس برای تولید برق در این نیروگاه‌ها و خنک سازی به آب احتیاج داریم.

وزیر نیرو بر اهمیت همکاری مردم و مدیریت مصرف به ویژه طی یک ماه و نیم پیش‌رو برای عبور از شرایط کم آبی کشور تاکید کرد و خاطرنشان کرد: همزمان با مدیریت مصرف باید به سمت توسعه تولید نیز حرکت کرد و از این رو برنامه‌های وزارت نیرو در هر دو بخش پیش‌بینی و اجرا شده است.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.