2 فروند هواپیمای ATR در مهرآباد نشست
2 فروند هواپیمای ATR در مهرآباد نشست
به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از ایرنا،فرزانه شرفبافی' روز پنجشنبه در مراسم ورود دو فروند هواپیمای ATR72 سری 600 فرانسه در فرودگاه مهرآباد تهران در نشست خبری افزود: تا کنون 6 فروند هواپیمای ATR وارد کشور شده و علیرغم تمایل فاینانس های خارجی به دنبال منابع داخلی هستیم.
وی در خصوص تامین منابع هواپیماهای ایرباس و بوئینگ گفت: در تامین منابع مالی این هواپیماها از فاینانس های خارجی استفاده می کنیم و مذاکراتی با کشورها داشتیم و در حال بررسی روش های تامین مالی آنها هستیم.
به گزارش ایرنا، با ورود دو هواپیمای ATR72 سری 600 به کشور، پنجمین و ششمین فروند از این نوع هواپیماها، پروازهای عملیاتی خود را در مسیرهای داخلی ایران ایر در مسیرهای کوتاه برد آغاز می کند.
با اجرایی شدن برجام و لغو تحریم های ظالمانه و با امضای قرارداد خرید 200 فروند هواپیما توسط ایران ایر با شرکت های ایرباس، بوئینگ و ATR، تاکنون 3 فروند هواپیمای ایرباس و 4 فروند هواپیمای ATR72 سری 600 وارد کشور شده و با ورود این دو فروند هواپیما، هشتمین و نهمین هواپیمای برجامی وارد کشور می شود.
** تا پایان سال ٢٠١٨ مجوز فروش هواپیما از خزانه داری آمریکا داریم
«میلکو راپولی» مدیر فروش هواپیمای ATR در پاسخ به این سوال که برنامه شما در صورت خروج آمریکا از برجام چیست گفت: از ابتدای عقد قررداد با جمهوری اسلامی ایران با چالش مجوز خزانه داری آمریکا مواجه بودیم اما پارامترهای شفافی وجود دارد که می دانیم چگونه حرکت کنیم.
وی تصریح کرد: برجام برنامه شفافی درخصوص اداره خزانه داری آمریکا دارد و مخاطراتی که در حال حاضر با آن مواجه هستیم همچون نخستین روزهای مذاکره است اما ما اطمینان داریم که تا حد ممکن می توانیم تحویل هواپیما را ادامه دهیم؛ با این آگاهی که با وجود تصمیمات مقامات آمریکایی مجبوریم از زوایای مختلف آن را نگاه کنیم.
معاون فروش هواپیما اظهارداشت: ما تا سال ٢٠١٨ از خزانه داری آمریکا مجوز فروش داریم بنابراین فرصت خوبی برای تمام هواپیماهای مورد معامله با ایران است و تمام تلاش خود را به کار می بندیم تا ٢٠ فروند هواپیما را تا زمان تعیین شده، تحویل دهیم.
سرپرست هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران نیز در ادامه این نشست گفت: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران درخصوص خرید 20 فروند هواپیما با ATR قرارداد قطعی دارد و خرید 20 فروند هواپیمای دیگر نیز اختیاری است و در صورت رضایت از محصولات ، همکاری ما با آنها ادامه می یابد.
وی درخصوص پیش پرداخت خرید هواپیمای دهم ATR نیز گفت: پرداخت ها برای خرید هواپیما طبق برنامه ریزی خواهد بود و هیچ پیش پرداختی صورت نگرفته و بعد از تولید دهمین و یازدهمین هواپیماها که از نوع ATR است، برای تامین فاینانس آن نیز اقدام می کنیم.
شرفبافی با اشاره به ویژگی های هواپیماهای ATR، افزود: این هواپیما یکی از بهترین هواپیماها برای جغرافیای ایران است و میزان مصرف سوخت و آلایندگی آن حداقل است و از سوی دیگر دارای حداکثر ایمنی است.
وی با بیان اینکه بهره برداری این هواپیما ساده است و نیاز به تجهیزات زمینی زیادی ندارد گفت: با 50 فرودگاه موجود در کشور درصدد هستیم شبکه پروازی بین شهری برای آن در نظر بگیریم و در شهرهایی که مسافران کمتر از یکصد نفر دارد مورد استفاده قرار گیرد چرا که این هواپیما می تواند 60 تا 70 مسافر را جابه جا کند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد