60 درصد عملیات ثبت در رجیستری موبایل انجام شد

وزیر ارتباطات :

60 درصد عملیات ثبت در رجیستری موبایل انجام شد

یک‌شنبه, اکتبر 29, 2017 - 12:32 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

وزیر ارتباطات با اشاره به مذاکراتش با طرف عراقی برای کاهش تعرفه مکالمات زائران اربعین گفت: ما منتظر اقدام طرف عراقی برای کاهش تعرفه و خدمات اینترنتی هستیم .

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از فارس، محمدجواد آذری جهرمی در نشست خبری خود در نمایشگاه مطبوعات گفت:طرح رجیستری آغاز شده و در مرحله پایش است بنا بر گزارش سازمان تنظیم مقررات مرحله ثبت در حال پیشرفت است و طبق گزارش چهارشنبه بالغ بر 60درصد عملیات ثبت گوشی‌ها انجام شده است

وی با اشاره به مذاکراتش با طرف عراقی برای کاهش تعرفه مکالمات زائران اربعین تاکید کرد: در مسیر کربلا و نجف طرف عراقی قول‌هایی داده بودند اما هنوز به شکل قطعی اعلام نکرده اند؛ ما منتظر اقدام طرف عراقی برای کاهش تعرفه و خدمات اینترنتی هستیم .

جهرمی به زائران ایرانی توصیه کرد درکشور عراق از سیم کارت‌های عراقی استفاده کنند.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه از نظرات عمومی در سیاستگذاری‌ها با استفاده از شبکه های مجازی،استفاده می کنیم ، ادامه داد:اعتقاد به خرد جمعی داریم و فضای مجازی ارتباط ما را با مردم تسهیل می کند و می توانیم انعکاس رفتار خودمان را ببینیم.

وی همچنین گفت: می توانیم نقش خود را درحوزه فضای مجازی و کودک در عرصه بین المللی تثبیت کنیم.

جهرمی همچنین با اشاره به اشکالاتی که در قانون حفظ حریم خصوصی و حفاطت از ایده های کسب و کارهای نوپا داریم افزود: مشکل سرمایه گذاری در کسب و کارهای نوپا وجود دارد.

وزیر ارتباطات حمایت از کسب و کارهای نوپا را حمایت از توسعه شبکه ملی اطلاعات ارزیابی کرد.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه صداوسیما نسبت به پیام رسان‌ها و اپلیکیشن‌های بومی رفتار عادلانه ای ندارد گفت: صداوسیما در برخی موارد حتی به تبلیغ اپلیکیشن‌ها و پیام رسان‌های خارجی می‌پردازد اما نام بردن از شرکت‌های داخلی این حوزه را تبلیغ می‌دانند.

وی درباره خدمات اپراتور ها در اربعین اظهار داشت: کارگروه اربعین در استان های محل تردد، تمهیداتی اندیشیده و برای ارائه خدمات در برخی مناطق مرزی اقدام شده است. هر چند سال گذشته ظرفیت دوبرابر شده بود اما امسال نیز دو برابر خواهد شد  ضمن اینکه در عراق نیز باید با اپراتورهای عراقی مذاکراتی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه، تفاهم شده تا قیمت ها کاهش یابد، تصریح کرد:  برای مکالمه از عراق به ایران از سوی ایران قیمت گذاری می شود. رسیدن به یک چارچوب مشخص نیازمند همکاری عراق و تفاهم دو کشور است گرچه تاکنون قیمت ها را کاهش نداده اند و اپراتورهای ایرانی به برخی شرکت های عراقی هزینه هایی پرداخت کرده اند. هفته گذشته سفری به عراق داشتم که خوشبختانه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: هر چند تمهیدات لازم اندیشیده شده اما در مسیر همچنان با مشکلاتی مواجه هستیم.برای کاهش تعرفه و ایجاد خدمات لازم  منتظر واکنش طرف عراقی هستیم و توصیه ما به زائران، استفاده از سیم کارت های عراقی است زیرا هزینه استفاده از دیتا و تماس  در سیم‌کارت های عراقی ارزان تر است.

ما همچنان آماده کاهش تعرفه ها هستیم که به محض واکنش طرف عراقی اقدامم خواهیم کرد،

آذری جهرمی درباره محتوای شهر هوشمند نیز گفت:‌محتوای شهر هوشمند وزارت راه و شهرسازی و شهرداری است و بحث زیرساخت نیز برعهده ما است.مسئولیت ما توسعه زیرساخت ها است.

اگر شهرداری و وزارت راه و شهرسازی از ما درخواست همکاری داشته باشند، ما همکاری خواهیم کرد.

وی درباره بلاک چین نیز اظهار داشت:بلاک چین موضوع مهمی است که از بیت کوین و ارز رمزنگاری شده مهمتر است و ما باید رویکردها را روشن کنیم و سیستم بانکی باید برای استفاده از این ارزها تصمیم گیری کند.این موضوع در بانک مرکزی و وزارت خانه های ارتباطات و صنعت  در حال بررسی است. این موضوع تاکنون در ایران همه گیر نشده و همانطور که در برخی کشور ها ممنوعیت و محدودیت هایی برای استفاده از این ارز وجوددارد در ایران هم مشکلاتی وجود  دارد ولی ما همه تلاش خود را برای معرفی این ارز به کار خواهیم گرفت.

وی ادامه داد:‌ دیدگاه وزارت ارتباطات به کسب و کارهای نوپا، ارایه خدمات و سرویس های روی شبکه ملی ارتباطات است زیرا کسب و کارهای نوپا سربازان حمایت و توسعه شبکه ملی ارتباطات در کشور هستند.

این وزیر دولت دوازدهم ادامه داد: اکوسیستمی برای پیشبرد این حوزه وجود دارد و ما گزارش کاملی در وزارت ارتباطات آماده کردیم و آنچه وجود دارد زیرساخت های لازم برای توسعه کسب و کارهای نوپا نداریم.زیرساخت ها از جمله بخش نهادی و آغاز کسب و کار، عدم وجود نظام سرمایه گذاری مشخص ونظام مالکیت معنوی مشخص است.دولت برای حمایت از کسب ‌کارهای نوپا اقدامی نکرده است. کمیته ای در وزارت ارتباطات برای مباحث مالی و سرمایه این شرکت ها جلساتی در حال برگزاری است.

وی درباره ممنوعیت ۲۱ قلم کالای ممنوع شده فاوا نیز گفت: دو راه‌حل وجود دارد یا فقط شعار بدهیم و یا فقط شعار و سپس عمل کنیم.ما تجربیات لازم در مسله واردات از سال ۷۵ داشته ایم.

برای من غیرقابل قبول است در عرصه محصولاتی مثل باتری، از چین واردات داشته باشیم و کارگران ما در ایران بیکار باشند و باید برای جلوگیری از این مباحث و تحقق اقتصاد مقاومتی در این زمینه تلاش شود و باید پذیران املای نانوشته غلط ندارد و با حرف زدن هم تولید ملی پیشرفتی نخواهد کرد.

زمینه تلاش کرد.من از رسانه ها تقاضا دارم تا  در این راه از ما حمایت کنند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.