ارائه تسهیلات کم بهره به عشایر

ارائه تسهیلات کم بهره به عشایر

رئیس سازمان امور عشایر از حمایت ویژه دولت از عشایر ایران با ارائه تسهیلات کم بهره خبر داد.

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از ایبِنا، کرمعلی قندالی در گردهمایی عشایر و طوایف استان سمنان با بیان اینکه دولت همه توان خود را برای توانمند کردن عشایر به کار گرفته و از پروژه‌هایی که به خودکفایی عشایر و ایجاد فعالیت‌های تولیدی کمک کند حمایت جدی می‌کند. اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۶۰۰ خودرو به طور شبانه‌روزی از طریق تانکر به عشایر آبرسانی می‌کنند.
وی با بیان اینکه عشایر به واسطه طبیعت زندگی‌ عشایری و جابجایی محل سکونت از ناحیه کم‌آبی و خشکسالی زیان زیادی می‌بینند، تصریح کرد: جدا از این زندگی و حیات دام‌ها و علوفه مورد نیاز دام‌های عشایری نیز در سال‌های خشکسالی با مشکل جدی روبرو هستند.
رئیس سازمان امور عشایر با بیان اینکه زندگی عشایری یک زندگی سراسر تلاش است، افزود: هر چادر عشایری نه تنها یک کارگاه تولیدی که یک پایگاه فرهنگی و امنیتی نیز است.
وی به نقش مهم عشایر در تامین نیازهای کشور اشاره و خاطرنشان کرد: عشایر کشور ۲۵ درصد گوشت و تولیدات پروتئینی کشور و ۳۵ درصد صنایع‌دستی موجود در بازار را تامین می‌کنند.
قندالی با بیان اینکه ۵۹ درصد سطح کشور قلمرو عشایر است، اظهار کرد: خوشبختانه در سال‌های پس از انقلاب سطح دسترسی عشایر و ایل‌راه‌های عشایری بهبود یافته است. ضمن اینکه میزان دسترسی عشایر به سامانه‌های عرفی از ۲۵ درصد ابتدای انقلاب امروز به ۹۵ درصد افزایش یافته است.
وی به توجه جدی دولت دوازدهم به عشایر اشاره کرد و گفت: توزیع جو یارانه‌دار، اعطای تسهیلات با سود چهار درصد به عشایر که برای اولین‌بار در تاریخ کشورمان روی داد، اعطای تسهیلات زنجیره تولید و توجه جدی به عشایر در برنامه ششم از خدمات دولت تدبیر و امید است.
وی با مقایسه توجه دولت تدبیر به عشایر در قیاس با دیگر دولت‌ها افزود: در برنامه ششم توسعه که از سوی دولت تدبیر و امید نوشته شده برای اولین بار در ۱۷ جای برنامه به عشایر اشاره شده و این در حالی است که در برنامه پنجم حتی یک‌بار هم از نام عشایر نام برده نشده بود.
رئیس سازمان امور عشایر کشور با بیان اینکه تاکنون ۱۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات در قالب طرح زنجیره تولید داده شده و به هر میزان که متقاضی باشد تسهیلات داده می شود، افزود: خوشبختانه دولت منابع بسیار خوبی به این حوزه داده و هیچ محدودیتی در این بخش نداریم.
وی ادامه داد: ایجاد زنجیره گوشت قرمز، گیاهان دارویی، صنایع‌دستی و گردشگری از ظرفیت‌های مهمی است که هم در سطح ملی و هم در استان سمنان می تواند برای عشایر ایجاد درآمد کند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.