قرار نیست مسکن مهر را تکرار کنیم

معاون وزیر راه و شهرسازی:

قرار نیست مسکن مهر را تکرار کنیم

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه عدم تحویل پکیج‌های گاز واحدهای مسکن مهر که باعث تعویق در تحویل خانه‌ها به مردم شده را به سازمان تعزیرات گزارش می‌دهیم، گفت: قرار نیست پروژه مسکن مهر را در شهرهای جدید تکرار کنیم.

به گزارش دیوان اقتصاد،حبیب اله طاهرخانی،‌ مدیر عامل شرکت عمران شهرهای جدید در گفت‌وگو با ایلنا با اشاره به شروع ساخت 10 هزار واحد مسکونی ویژه اقشار متوسط در شهرهای جدید اظهار داشت: در دو هفته گذشته عملیات اجرایی ساخت بیش از 10 هزار واحد مسکونی در شهرهای جدید صدرا، بهارستان، مجلسی، ‌اندیشه، پرند، هشتگرد و گلبهار شروع شد.   

وی ادامه داد: در بهمن ماه سال جاری هم ساخت 50 هزار واحد مسکونی در شهرهای جدید کلنگ زنی خواهد شد. 

معاون وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این سوال که برخی از واحدهای مسکن مهر در این مناطق فاقد متقاضی است، استقبال مردم را از خرید این واحدهای جدید چگونه ارزیابی می‌کنید،‌ گفت: قطعا مردم از این واحدها استقبال می‌کنند. عرضه هایی که در 5 سال اخیر داشتیم عموما متمرکز به مسکن مهر بوده و ساکنان مسکن مهر هم تغییر وضع اجتماعی پیدا می‌کنند و نیاز به خرید واحدهای بزرگ تر خواهند داشت.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا با توجه به افزایش قیمت مسکن احتمال افزایش قدرت خرید مردم برای این واحدهای بزرگ‌تر فراهم است، ادامه داد: این پروژه با مشارکت بخش خصوصی انجام خواهد شد و به طور قطع بخش خصوصی ارزیابی‌های دقیق اقتصادی و مالی را داشته است اگر این پروژه توجیه اقتصادی نداشت وارد آن نمی‌شدند.

طاهرخانی با تاکید بر اینکه این پروژه متفاوت از مسکن مهر است و قرار نیست مسکن مهر تکرار شود،‌ گفت: این پروژه تفاوت‌های متعددی با مسکن مهر دارد اولا کیفیت در اجرا بسیار بالاتر از کیفیت واحدهای مسکن مهر است و همین عامل استقبال مردم از واحدهای مسکونی جدید خواهد بود.

وی با بیان اینکه مخاطب این پروژه اقشار متوسط اجتماعی هستند،‌ اظهار داشت : این واحدهای مسکونی در قالب پیش فروش به متقاضیان عرضه خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تفاوت دیگر این پروژه با مسکن مهر ادامه داد: این پروژه در مقیاس بسیار محدودتری انجام می‌شود  و دولت هم وارد حوزه تصدی‌گری نخواهد شد و اجرای صفر تا صد پروژه توسط مشارکت بخش خصوصی است و سرمایه بخش خصوصی وارد می شود.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید ادامه داد: مهم ترین تفاوت این پروژه با مسکن مهر این است که این واحدها در مکان‌هایی ساخته می شود که تامین زیرساخت‌ها در آن انجام شده است.

طاهرخانی درباره افزایش قیمت مصالح ساختمانی و تاثیر آن در سرعت تکمیل پروژه مسکن مهر مناطقی از جمله شهر جدید پردیس اظهار داشت: این شرایط خاص اقتصادی به تمام حوزه‌ها اثرگذار بوده است و همه بخش‌ها را درگیر کرده است و تنها مختص بازار مسکن نیست.

وی با تاکید بر اینکه معتقدم در حال حاضر بازار به صورت هیجانی عمل می‌کند،‌ گفت: با این میزان افزایش قیمت به طور قطع بازار با ریزش مشتری مواجه خواهد شد به همین دلیل ناچار به تعدیل قیمت می‌شود. ما منتظر هستیم تا بازار به ثبات برسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره انتشار اخباری مبنی بر احتکار پکیج‌های گاز و عدم تحویل آن به پیمانکاران مسکن مهر و به دنبال آن تعویق در تحویل واحدها،‌ گفت: نمی‌توان به صراحت گفت که پکیج ها احتکار شده‌اند اما پیمانکاران مسائلی را منعکس کردند مبنی بر اینکه پیش پرداخت‌ها هم واریز شده اما کارخانه و آن شرکت از تحویل پکیج ها خودداری می‌کنند و مدعی است که موجودی ندارد.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید گفت: ما این موضوع را به سازمان تعزیرات حکومتی و وزارت صنایع منعکس می‌کنیم تا به مساله ورود کنند.

وی تاکید کرد: قراردادهایی برای تحویل پکیج‌ها  قطعی شده اما شرکت‌ها از تحویل و عرضه استنکاف می‌کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره احداث مترو پردیس گفت: برای ساخت مترو پردیس امکان استفاده از پارت دوم فاینانس چین فراهم شده و مراحل بررسی آن در سازمان برنامه و بودجه در حال انجام است.

وی درباره پیمانکار این پروژه که گفته می‌شود احتمالا قرارگاه خاتم الانبیا خواهد بود،‌ گفت: هنوز قراردادی با هیچ پیمانکاری برای ساخت مترو پردیس منعقد نکردیم و مذاکرات با قرارگاه در حد تفاهم نامه است.

طاهر خانی گفت: توسعه متروی تهران تقریبا متوقف است اما برای توسعه مترو پردیس ظرفیت‌هایی وجود دارد که در حال حاضر این ظرفیت را بررسی می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید با بیان اینکه مدت زمان احداث مترو پردیس 4 سال زمان خواهد برد،  گفت: میزان فاینانس چینی برای این مترو 400 میلیون یورو است که در مراحل بررسی قرار دارد اما مترو جزو اولویت‌ها برای استفاده از فاینانس چین قرار دارد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.