یکی از مهمترین سیاست های اعتباری بانک ملی ایران به تبعیت از منویات مقام معظم رهبری و سیاست های کلی کشور، تمرکز بر تأمین مالی طرحهای نیمه تمام و اجرای طرحهای توسعه ای است و از این رو واحدهای تولیدی و صنعتی همواره بخش قابل توجهی از تسهیلات پرداختی بانک را به خود اختصاص می دهند.
تامین مالی طرح های نیمه تمام، سیاست اعتباری بانک ملّی ایران
تامین مالی طرح های نیمه تمام، سیاست اعتباری بانک ملّی ایران
به گزارش دیوان اقتصاد، اعطای تسهیلات سرمایه در گردش در بخشهای صنعت، معدن و کشاورزی با نگاه صادراتی از دیگر محورهای سیاست اعتباری این بانک محسوب می شود. همچنین با توجه به لزوم حمایت از بازار تولید داخلی در سال جاری، رفع نیاز خانوارها در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و حمایت از اشتغال و کالای ایرانی، جهت گیری مناسبی نیز در این راستا صورت گرفته و این موارد همواره مورد تاکید این بانک بوده است.
از سویی در راستای کاهش هزینه های مالی بانک و مشتریان و افزایش درآمدهای غیر مشاع، استفاده از ابزارهای تعهدی از قبیل صدور ضمانتنامه و گشایش اعتبار اسنادی داخلی و خارجی مورد تاکید واقع شده است. با توجه به اینکه جایگزینی ابزارهای تعهدی به جای تسهیلات نقدی، موجب کاهش قابل توجه هزینه های مالی بانک و مشتریان و تسهیل مبادلات شده، از این رو این موضوعات از مهمترین مباحث مطرح در بخش اعتباری تلقی می شوند.
بانک ملی ایران اکنون از آمادگی کامل برای تأمین مالی بخشهای مختلف اقتصادی از جمله صنعت، کشاورزی و... برخوردار است و با توجه به تأکید مدیریت عالی بانک مبنی بر اتخاذ تدابیر مناسب با تکیه بر قابلیتهای نیروی انسانی و استفاده از راهبردهایی از جمله جذب منابع مفید، وصول نقدی مطالبات و اعطای تسهیلات کوتاه مدت، این تامین مالی همواره مورد توجه قرار گرفته است.
بر همین اساس تأمین مالی بخشهای اقتصادی جزو اولویتهای اعطای تسهیلات در سیاست های اعتباری است و در بخش مسکن و ساختمان نیز علاوه بر اعطای تسهیلات خرید، ساخت، تعمیر و بهسازی بافتهای فرسوده، مسکن روستایی، مسکن مهر و ... طرح ویژه سپرده گذاری مسکن ایجاد و به واحدها ابلاغ گردیده است.
اعطای تسهیلات صادراتی نیز به دلیل اثرگذاری بر وضعیت ارزی و تقویت تراز تجاری از اولویت خاصی در شبکه بانکی برخوردار بوده و در صورت امکان فروش و صادرات کالای تولیدی به خارج از کشور، حمایت ها در این زمینه مضاعف خواهد شد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد