موفقیت کارت‌های اعتباری نیازمند تغییر مقررات بانکی است

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی:

موفقیت کارت‌های اعتباری نیازمند تغییر مقررات بانکی است

سه‌شنبه, دسامبر 6, 2016 - 11:32 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

رئیس پژوهشکده پولی‌ و بانکی با اشاره به الزامات کارت‌های اعتباری گفت: ممکن است حتی مقررات بانک مرکزی در این زمینه نیاز به تغییر داشته باشد.

به گزارش دیوان اقتصاد،علی‌ دیواندری در گفت‌وگو با ایلنا، در مورد عدم توفیق پروژه‌ کارت‌های اعتباری (خرید کالای ایرانی و پس از آن کارت‌های اعتباری سه رنگ طلایی، نقره ای و برنزی) و نحوه تامین منابع این کارتها گفت: اقدامی که در خصوص کارت‌های اعتباری در پژوهشکده پولی و بانکی در حال انجام است به منظور توزیع اعتبارات خرد است .

وی افزود: ما در پژوهشکده پروژ‌ه‌ای را در دست برررسی داریم که خرید‌های روزمره مردم را پوشش دهد و به صورت مداوم هم شارژ شود.

دیواندری گفت: در دنیا این گونه است که افراد در صورت نداشتن پول از اعتبار و کردیت خود استفاده می کنند و سر  ماه آن را تسویه می‌کنند.

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی با بیان این که در خصوص عرضه کارت‌های اعتباری نیازمند رعایت الزاماتی هستیم، افزود: حتی لازم است مقررات بانکی در این زمینه نیاز به تغییر داشته باشد.

وی تصریح کرد: نیاز بود تا پژوهشکده یک کار علمی همه جانبه در این خصوص انجام دهد تا این مسئله را برای همیشه در کشور حل کند. به همین منظور به لحاظ بحث‌های شرعی و بحث‌های آی‌تی همچنان در حال بررسی هستیم ، البته پروژه ما در پژوهشکده شبیه کارت‌های اعتباری موجود که در بانک‌ها ارائه می‌شود، نیست.

طرح سلامت کشور مربوط به 40 سال پیش است

علی دیواندری گفت: مدل‌های امروز کسب و کار ما بسیار عقب‌افتاده است.

در چهارمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت استراتژیک رئیس پژوهشکده پولی و بانکی با اشاره به فضای امروز اقتصاد کشور گفت: ما در حال حاضر در رکود به سر می‌بریم و مشکل امروز ما فروش و مدیریت بنگاه‌های ا قتصادی است که بخش عمده این چالش به سبب نگرش ذهنی ماست .

دیواندری ادامه داد: ما دیگر امروز نمی‌توانیم بر اساس فضای استاتیک برنامه‌ریزی 20 ساله انجام دهیم. کاری که متاسفانه امروز در سطح کلان مدیریت کشور صورت می‌گیرد. امروز کارشناسان استراتژیک بر این باور هستند که آینده را نمی‌توان پیش بینی کرد و حتی در مورد گذشته نیز نمی‌توان به یک تحلیل مشترک رسید زیرا هر نفر نسبت به موفقیت و یا شکست در گذشته تحلیل متفاوتی دارد.

وی گفت: امروزه شرکت‌های برتر دنیا برنامه‌های خود را بر اساس فعالیت‌های شرکت و کاملا انعطاف‌پذیر تدوین می‌کنند. امروزه در بحث‌های نیروی انسانی و فرهنگی تغییرات داینامیکی از اهمیت بالایی برخوردار شده است.

دیواندری ادامه داد: مدل‌های امروز کسب و کار ما بسیار عقب‌افتاده است خصوصا در بخش بهداشت و سلامت و آموزش عالی. کاری که امروز ما در قالب طرح تحول سلامت انجام می‌دهیم و محاسبه پزشکی را بر اساس مدل کا انجام می‌دهیم. کاری است که 40 سال پیش دنیا انجام داده و همین امر سبب شده که هیچ کس در بخش سلامت و بهداشت سرمایه‌گذاری نکند و فقط پزشکان هستند که این کار را انجام می‌دهند که آن هم به خاطر دستمزدی است که از بیمارستان بابت فعالیت خود می‌گیرد. صندوق‌های بازنشستگی ما هم امروز از نقطه سر به سر به سمت مدل منفی رفته است که این هم نشان دهنده مدیریت قدیمی ما است.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.