کمیته های علمی و مقالات سی و یکمین همایش بانکداری اسلامی با عنوان با نگاهی به بیانیه گام دوم انقلاب از میان بیش از ۱۰۰ مقاله ارسال شده از سوی کارشناسان و صاحبنظران اقتصادی و مالی در نهایت ۱۲ مقاله را انتخاب کرد.
۱۲مقاله در سی و یکمین همایش بانکداری اسلامی برگزیده شد
۱۲مقاله در سی و یکمین همایش بانکداری اسلامی برگزیده شد
به گزارش دیوان اقتصاد، مقالاتی که دارای کفایت علمی بود با برگزاری جلسات متعدد و استفاده از اساتید و صاحبنظران در اختیار داوران قرار گرفت.
در نتیجه این فرآیند از میان مقالات دریافت شده ۱۲ مقاله انتخاب شد و در اولویت ارائه و چاپ توسط موسسه عالی آموزش بانکداری ایران قرار گرفت.
در دومین روز از این همایش ۶ مقاله برگزیده با عناوین لزوم بازآفرینی مدل کسب و کار بانک ها متناسب با تحولات محیطی نوشته خسرو فرحی، چارچوب مدیریت ریسک در نظام بانکداری بدون ربا با تاکید بر استانداردها و دستورالعمل های هیات خدمات مالی اسلامی نوشته سید باقر فتاحی، تغییر در اصول موضوعه شرط لازم برای تدوین قانون بانکداری جمهوری اسلامی ایران نوشته دکتر اکبر کشاورزیان، استفاده از هوش تصمیم گیری در شناسایی الگوهای تغییررفتار مشتری به منظور وفادارسازی و سودآوری نوشته دکتر مسعود کیماسی، لزوم تغییر مدل کسب و کار بانک ها (مطالعه مورد بانک پارسیان) نوشته محمدرضا فقیری و صدور پول دیجیتال بانک مرکزی رویکرد نوین بانک های مرکزی در مواجه با رمز ارزها نوشته دکتر اسماعیل لله گانی ارایه شد.
گفتنی است سی و یکمین همایش بانکداری اسلامی که از روز گذشته نهم شهریورماه آغاز شده به دلیل شیوع ویروس کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی، صرفاً با حضور سخنرانان، اعضای میزگردها و ارائه کنندگان مقالات در بانک مرکزی برگزار و به منظور بهره مندی سایر صاحبنظران و عموم علاقه مندان به صورت آنلاین از طریق لینک http://conf31.ibi.ac.ir در فضای مجازی پخش می شود.
محورهای اصلی این همایش دو روزه بر اساس مصوبات شورای راهبردی و کمیته علمی شامل "اصلاح قوانین بانکی: زمینه ها و ضرورت ها"، "حکمرانی بانکی: نقد و ارزیابی"، "مدل کسب و کار بانکی: ارزیابی و آسیب شناسی" و "مانع زدایی و پشتیبانی از تولید: نقش و مسئولیت نظام بانکی" است که در قالب میزگردهای تخصصی و با حضور کارشناسان، صاحبنظران و روسای قبلی بانک مرکزی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
همایش بانکداری اسلامی، به عنوان بزرگترین رویداد علمی در حوزه علوم انسانی و به طور خاص در زمینه بانکداری اسلامی، مقارن با تصویب قانون عملیات بانکداری بدون ربا در هفته بانکداری به صورت سالیانه برگزار می شود.
هدف از برگزاری این همایش بسط دانش بانکداری، تضارب افکار و هم افزایی میان صاحب نظران و کارشناسان و آخرین دستاوردهای مطالعات و پژوهش ها در حوزه علوم بانکداری و مالی اسلامی در قالب سخنرانی، ارائه مقاله و میزگرد تخصصی است.
یافته های علمی این همایش همه ساله به صورت کتاب مجموعه مقالات و سخنرانی ها در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد و مرجع ارزشمندی برای مطالعات و پژوهش های آینده است.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد