معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی از معرفی ۲۳۰ هزار متقاضی دریافت وام اجاره به بانکها خبر داد و گفت: تاکنون هفت هزار نفر وام اجاره را دریافت کنند.
۲۳۰ هزار متقاضی وام ودیعه مسکن به بانکها معرفی شدند
۲۳۰ هزار متقاضی وام ودیعه مسکن به بانکها معرفی شدند
به گزارش دیوان اقتصاد«محمود محمودزاده» در گفتوگو با ایرنا درباره آخرین وضعیت پرداخت وام ودیعه مسکن به متقاضیان، افزود: تا کنون حدود ۷ هزار پرداخت وام ودیعه مسکن از سوی بانکها انجام شده است که البته سرعت پرداخت مورد قبول نیست.
وی از رایزی با بانک مرکزی برای افزایش سرعت پرداخت وام ودیعه به مستاجران خبر داد وگفت: چندین بار اعلام کردیم که سرعت پرداختی ها توسط نظام بانکی باید افزایش یابد.
معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی ادامه داد: تا روز گذشته حدود یک میلیون و ۵۰ هزار نفر برای دریافت وام ودیعه مسکن در سامانه ثبت نام کردند و ۲۳۰ هزار نفر از رقم ثبتنامی به بانکها معرفی شدند و تکمیل مدارک داشتند. هم چنین از این رقم نیز حدود ۷ هزار نفر توانستند وام ودیعه را دریافت کنند.
محمودزاده عنوان کرد: یکی از مشکلات عمده ما در این مقطع، سختگیری بانکها و تضامینی است که سرعت دریافت وام را برای متقاضی کاهش داده است که امیدواریم راهکاری برای آن اتخاذ شود.
معاون وزیر راه وشهرسازی درباره احتمال تمدید مهلت ثبت نام وام اجاره نیز گفت: برای تمدید زمان ثبت نام وام ودیعه مسکن روز شنبه در ستاد ملی مبارزه با کرونا تصمیم گیری و اعلام خواهد شد.
ثبتنام وام ودیعه مسکن از ۲۶ خرداد آغاز شده است و همه مستأجران واجد شرایط دریافت تسهیلات کمک ودیعه مسکن که در سامانه tem.mrud.ir ثبتنام کردهاند اکنون یا منتظر پاسخ استعلام خود هستند با به نظام بانکی معرفی شدهاند.
سقف تسهیلات کمک ودیعه اجاره مسکن در منطقه شهری تهران ۷۰ میلیون تومان، سایر کلانشهرها (شهرهای بالای یک میلیون نفر جمعیت یعنی شهرهای مشهد، اصفهان، کرج، شیراز، تبریز، قم، اهواز و کرمانشاه) ۴۰ میلیون تومان و سایر شهرها ۲۵ میلیون تومان است. همچنین، متقاضیان دریافت این تسهیلات باید متاهل یا سرپرست خانوار باشند.
متقاضیان همچنین باید دارای اجارهنامه رسمی یا اجارهنامه ثبت شده در سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات و دارای کد رهگیری باشند.
چنانچه متقاضی تا حداکثر ۲ هفته از تاریخ معرفی به شعب بانکی نسبت به تکمیل مدارک خود و ضامنان اقدام نکند، درخواست متقاضی رد میشود.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد