ارتقای سامانه مکانیزه نظارت بر طرح‌ها در بانک کشاورزی

ارتقای سامانه مکانیزه نظارت بر طرح‌ها در بانک کشاورزی

معاون اعتباری مدیرعامل بانک کشاورزی با اشاره به ارتقای سامانه‌های نظارتی، بازدیدهای میدانی گسترده و نظارت دقیق بر تسهیلات سرمایه در گردش، از تعیین تکلیف 279 طرح‌ راکد و نیمه‌تمام و بهره‌برداری از بیش از 6800 طرح اعتباری توسط این بانک در سال جاری خبر داد.

به گزارش دیوان اقتصاد، محمدرضا پویافرد، در تشریح بخشی از عملکرد بانک کشاورزی در حوزه اعتباری طی ۱۰ ماه نخست سال ۱۴۰۳، اظهار داشت: از مجموع ۴۴۹ طرح راکد و بلاتکلیف شناسایی‌شده در ابتدای سال جاری به ارزش ۶۲ هزار و ۲۴۵ میلیارد ریال، تاکنون ۲۷۹ طرح معادل ۶۲ درصد از نظر تعداد و ۳۶ درصد از نظر مبلغ، تعیین تکلیف شده‌اند.

وی ارزش طرح‌های تعیین تکلیف شده را بالغ بر ۲۲ هزار و ۶۵۱ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون، تعداد شش هزار و ۸۴۳ طرح به ارزش ۷۱ هزار و ۸۱۱ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیده است.

معاون مدیرعامل بانک کشاورزی با بیان اینکه این دستاوردها نشان‌دهنده تلاش بانک کشاورزی در حمایت از بخش تولید و توسعه اقتصادی کشور است، به بازدیدهای میدانی کارشناسان این بانک اشاره کرد و گفت: در ۱۰ ماه نخست سال جاری، عملیات اعتباری در ۲۱ استان کشور مورد بررسی قرار گرفته است.

وی افزود: در این بازدیدها، ۵۷ شعبه و ۲۹۳ پرونده مربوط به طرح‌های راکد و بلاتکلیف توسط کارشناسان اعتباری این بانک بررسی و برای تعیین تکلیف آن‌ها تصمیم‌گیری شده است. 

پویافرد در بخش دیگری از سخنان خود به ارتقا و بروزرسانی سامانه های مکانیزه نظارت بر طرح ها و نظارت بر تسهیلات سرمایه در گردش بانک کشاورزی اشاره کرد و اظهار داشت: از ابتدای سال جاری، چهار نسخه جدید بارگذاری شده و نسخه نهایی آن تا پایان سال منتشر خواهد شد.

وی گفت: پیرو بازدید کارشناسان ستاد مدیریت ها و شعب بانک کشاورزی در سراسر کشور از محل اجرای طرحها و با هدف نظارت و کنترل بهینه اجرای طرحهای در جریان، از ابتدای سال ۱۴۰۳ تعداد ۳۰ هزار و ۵۴۱ فقره گزارش نظارت بر مصرف تسهیلات در سامانه مکانیزه نظارت بر طرحها ثبت شده است.

پویافرد اظهار داشت: با توجه به محدودیت حد نصاب تصویب تسهیلات در مدیریت های استانی، معاونت اعتباری این بانک طی سال جاری، نسبت به اعطای مجوز انعقاد قرارداد ۳۶ فقره تسهیلات به مبلغ ۴۳ هزار و ۸۲۴ میلیارد ریال اقدام کرده است.

وی افزود: همچنین طی 10 ماه گذشته بازدید و نظارت بر مصرف ۲۸ فقره تسهیلات بیش از حد نصاب مدیریت ها توسط معاونت اعتباری بانک کشاورزی انجام شده است که ارزش آن در مجموع ۸۰ هزار و ۶۰۷ میلیارد ریال برآورد می شود.

پویافرد در پایان با تأکید بر تعهد بانک کشاورزی به حمایت از تولید و توسعه اقتصادی کشور، تأکید کرد: این بانک با بهره‌گیری از ابزارهای نظارتی پیشرفته و برنامه‌ریزی دقیق، تلاش می‌کند تا ضمن تسریع در تعیین تکلیف طرح‌های راکد، از اجرای بهینه طرح‌های اعتباری و مصرف صحیح تسهیلات اطمینان حاصل کند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.