رنو دوباره به ایران بازمی‌گردد

رنو دوباره به ایران بازمی‌گردد

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از بازگشت کارخانه رنو به ایران و آغاز تولید خبر داد و گفت: احتمالا هفته آینده بدهی خودروسازان به قطعه‌سازان به طور کامل پرداخت شود.

 

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از فارس، فرشاد مقیمی در کارگروه رفع موانع تولید استان کرمان در محل سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری کرمان اظهار داشت: وزیر صنعت در سفر به استان کرمان با بنده تماس برقرار کرد و موضوع مشکلات کارخانه روغن نباتی گلناز را اطلاع داد و از همان زمان این مهم در دستور کار قرار گرفت و ما پیگیری کردیم.

وی ادامه داد: با آقای یزدان سیف مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی درباره مسائل مربوط به کارخانه روغن نباتی گلناز کرمان صحبت کرده‌ایم که در این باره باید تعامل دو طرفه بین کارخانه و بانک وجود داشته باشد و کارخانه از لیست سیاه بانک خارج می‌شود.

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته قرار است،  قرارداد 3 هزار تن روغن از مجموع 10 هزار تن روغن در نظر گرفته شده برای کارخانه روغن نباتی گلناز کرمان بسته شده است.

مقیمی خاطرنشان کرد: از مدیران کارخانه روغن نباتی گلناز کرمان برای پرداخت دو مرحله حقوق کارگران تشکر می‌کنیم و مسئله این کارخانه را برطرف خواهیم کرد.

*تا هفته آینده بدهی خودروسازان به قطعه‌سازان پرداخت می‌شود

وی در رابطه با مطالبات قطعه‌سازان از خودروسازان تصریح کرد: برنامه ده‌گانه‌ای در ستاد اقتصاد مقاومتی مصوب شد که بخشی از آن تسهیلاتی بود که باید در اختیار خودروسازان قرار می‌گرفت تا بدهی خود به قطعه‌سازان را بپردازند.

مقیمی افزود: بخشی از تسهیلات به خودروسازان با تعهد پرداخت به قطعه‌ساز پرداخت شده که تا یکشنبه یا دوشنبه هفته آینده بدهی خودروسازان به قطعه‌سازان پرداخت می‌شود.

وی اظهار داشت: برای هر کالایی که در کشور ساخت داشته باشیم، از طریق تعرفه یا ممنوعیت واردات عمل می‌کنیم.

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت ابراز کرد: رنو حدود یک میلیارد دلار در ایران سرمایه‌گذاری کرد و اگر شرایط بهتر شود به کشور برمی‌گردد و مکانیزمی را آغاز کرده‌ایم که تولید رنو را با تفاوت‌هایی از سر می‌گیریم.

همچنین در این جلسه استاندار کرمان با اشاره به سفر امروز دو نفر از معاونان وزیر صنعت به استان اظهار داشت: با توجه به مشکلاتی که در واحدهای صنعتی و تولیدی داشته‌ایم و مسائل را به صورت مکرر پیگیری کرده‌ایم اما به نتیجه نرسیده بود، از دوستان وزارت صمت خواهش کردیم به استان کرمان بیایند و از نزدیک واحدها را مورد بازدید قرار دهند تا ببینیم مسائل را چگونه می‌توان دنبال کرد.

فشار بانک‌ها روح و روان تولیدکنندگان را به‌هم ریخته است

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان نیز در این نشست اظهار داشت: مصوبات مربوط به امهال بدهی‌های کشاورزی و غیرکشاورزی به بانک‌ها هنوز اجرایی نشده‌اند و  بانک‌ها برای وصول مطالبات از هر روشی استفاده می‌کنند و این در حالی‌ است که تولیدکنندگان مشکل زیادی دارند.

سید مهدی طبیب‌زاده با اشاره به اینکه فشار بانک‌ها روح و روان تولیدکنندگان را به‌ هم ریخته است، خواستار مهلت سه تا شش ماهه به تولیدکنندگان از سوی بانک‌ها شد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.