مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران برای تسریع در امور ازدواج جوانان با طرح جدیدی در این بانک را با شرط سپرده گذاری تسهیلات قرضالحسنه تا سقف ۸۰ میلیون تومان معرفی کرد.
وام ۸۰ میلیونی ازدواج ؛ طرح پیوند مهر ایران
وام ۸۰ میلیونی ازدواج ؛ طرح پیوند مهر ایران
به گزارش دیوان اقتصاد، مرتضی اکبری با تشریح عملکرد بانک قرض الحسنه مهر ایران از طرح جدید این بانک برای تسریع در امور ازدوج جوانان گفت: در این طرح افراد با پیش بینی زمان ازدواج در بانک افتتاح حساب کرده و برای کسب امتیاز بعد ار چند سال بین 35 تا 80 میلیون تومان وام قرض الحسنه دریافت کنند.
وی با تأکید براینکه حداقل و حداکثری برای میزان سپرده گذاری تعیین نشده است، گفت: امتیاز مشتریان براساس رسوب حسابشان محاسبه شده و طبق آن سقف تسهیلات ازدواج مشخص می شود.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران ادامه داد: در طرح اول وام ازدواج با احتساب رسوب ماهانه محاسبه میشود 35تا 45 میلیون تومان وام قرضالحسنه با سود 4 درصد به مشتری پرداخت میشود.
اکبری با تشریح طرح پیوند مهر ایران گفت: در این طرح میزان مبلغ گردش حساب میتواند کمتر باشد اما مدت افتتاح حساب انتظار بین 5تا10 سال است که بعد از آن وام 45 تا 80 میلیون تومانی با کارمزد 4 درصد به مشتری پرداخت میشود.
مرتضی اکبری افزود: طرح دارای ویژگی های خاص است که بر اساس آن خانواده ها می توانند اقداماتی برای دریافت وام ازدواج برای فرزندان خود انجام دهند.
وی ادامه داد: طرح دارای دو روش اجرایی است که در روش اول خانواده ها می توانند در بانک حساب افتتاح و ظرف مدت یک تا سه سال در بانک گردش حساب داشته باشند که بر اساس رسوب حساب حداقل امتیازی به آنها تعلق می گیرد و سپس بعد از یک تا سه سال تسهیلات ازدواج بین ۳۵ تا ۴۵ میلیون تومان با کارمزد ۴ درصد پرداخت می شود.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران افزود: در طرح دوم میزان مبلغ حساب کمتر و مدت انتظار نیز ۵ تا ۱۰ سال است. در این طرح مبلغ تسهیلات اعطایی بین ۴۵ تا ۸۰ میلیون تومان با کارمزد ۴ درصد خواهد بود.
اکبری در ادامه با اشاره به تاریخچه تاسیس این بانک تاکید کرد: این بانک دارای پایین ترین نرخ کارمزد بانکی بوده و در تلاش است که بهترین خدمات را ارائه کنیم.
وی تعداد شعب بانک را در سراسر کشور ۵۳۰ شعبه اعلام و خاطرنشان کرد: سرمایه بانک 15 هزار میلیارد ریال است و رتبه سیزدهم را بین بانک های کشور کسب کرده است.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران درباره زیرساخت های این بانک نیز گفت: این بانک دارای زیرساخت های مناسب و دارای اینترنت بانک، موبایل بانک بوده و در کل دارای سیستم های پرداخت نوین است.
اکبری تصریح کرد: این بانک از ابتدای تاسیس تاکنون ۴ میلیون و ۴۵ هزار مشتری سپرده گذار داشته که برای ۹ سال فعالیت عملکرد خوبی است. در سال جاری نیز ۵۰۰ هزار مشتری جدید به مشتریان بانک اضافه شده است.
وی منابع بانک را ۵۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: 90 درصد از این میزان تسهیلات پرداخت شده و ۱۰ درصد نیز به عنوان سپرده قانونی نزد بانک مرکزی است.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران تصریح کرد: همچنین این بانک به صورت کلی دو میلیون و ۴۰۰ فقره تسهیلات ارائه کرده که در سال جاری این رقم معادل ۴۱۰ هزار فقره به ارزش ۳۵ هزار میلیارد ریال بوده است.
به گفته اکبری، میانگین تسهیلات در سال ۹۴ به میزان ۷۰ میلیون ریال بوده که این رقم در سال جاری به ۹۰ میلیون ریال رسیده است. وی نسبت معوقات بانک را یک درصد عنوان کرد و گفت: این رقم در نظام بانکی بسیار مطلوب است.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران اجرای طرح های فجر، طرح مشترک با بسیج سازندگی، افتتاح حساب آنلاین بانک، پرداخت تسهیلات به صورت آنلاین را از برنامه های این بانک عنوان کرد و گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده قرار است به مناسبت دهه فجر دو هزار تسهیلات ۳ میلیون تومانی به مددجویان کمیته امداد پرداخت شود.
وی در پاسخ به پرسشی درباره برنامه بانک برای افزایش سقف تسهیلات گفت: کل تسهیلات اعطایی این بانک به اشخاص حقیقی پرداخت می شود و بر اساس سیاست های بانک مرکزی اجازه پرداخت به حقوقی ها را نداریم، اما اگر وجوه اداره شده در اختیار بانک قرار گیرد می توانیم تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات با نرخ ۴ درصد ارائه دهیم، اما سقف تسهیلات برای افراد حقیقی ۱۵ میلیون تومان است؛ البته این برای جامعه مفید بوده و تا بخشی از نیازها را پوشش می دهد.
اکبری از ارائه درخواست به شورای پول و اعتبار برای دریافت مجوز افزایش سقف تسهیلات این بانک به 30 میلیون تومان خبر داد و گفت: با توجه به توافق حاصل شده با بخش نظارتی بانک مرکزی امکان افزایش سقف تسهیلات به ۳۰ میلیون تومان وجود دارد.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران افزود: هرچند بانک آمادگی اجرای آن را دارد اما فرآیند عملیاتی آن در شورای پول و اعتبار تا پایان سال بعید است.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد