حواله‌های تأییدشده با تأمین اعتبار توسط بیمه دانا، در حال پرداخت به بیمه‌شدگان است

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری:

حواله‌های تأییدشده با تأمین اعتبار توسط بیمه دانا، در حال پرداخت به بیمه‌شدگان است

نشست هم‌اندیشی تعدادی از رؤسا و نمایندگان کانون‌های بازنشستگان آموزش و پرورش با دکتر علاءالدین ازوجی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، با هدف بررسی خدمات رفاهی و بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان در سال جاری و ارائه راهکارهای بهبود خدمات برگزار شد.

به گزارش دیوان اقتصاد، در این نشست که در تداوم جلسات پیشین و با تمرکز بر مطالبات و پیشنهادهای کانون‌های بازنشستگان کشوری برگزار شد، طرح‌ها و پیشنهادهای ارائه‌شده از سوی بازنشستگان در خصوص افزایش تسهیلات اعتباری و اجرای صحیح بیمه تکمیلی درمان در سال جاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری بر لزوم اجرای دقیق، شفاف و منصفانه قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان تأکید کرد.

علاءالدین ازوجی در این جلسه، با اشاره به ابلاغ شیوه‌نامه نظارت بر اجرای قرارداد بیمه تکمیلی درمان به‌صورت استانی، ارتقای کیفیت خدمات بیمه‌ای و افزایش سطح رضایتمندی بازنشستگان را از اولویت‌های اصلی صندوق بازنشستگی کشوری عنوان کرد.

وی دراین نشست، ضمن اعلام آخرین وضعیت پرداختی‌های شرکت بیمه دانا اظهار داشت: حواله‌های تأییدشده توسط شرکت بیمه دانا تأمین اعتبار شده و در حال پرداخت به بیمه‌شدگان است.

در این نشست، نمایندگان کانون‌های بازنشستگان آموزش و پرورش ضمن تقدیر از ارائه شیوه‌نامه جامع نظارت بر قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان توسط صندوق، از تشکیل کمیته‌های نظارت استانی با محوریت مدیریت‌های استانی و نمایندگان کانون‌های بازنشستگان استان قدردانی کردند و در خصوص نتایج مثبت عملکرد این کمیته‌ها در آینده نزدیک ابراز امیدواری کردند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.