سید محمود موسوی مدیرعامل جدید شرکت بیمه میهن شد

سید محمود موسوی مدیرعامل جدید شرکت بیمه میهن شد

شرکت بیمه میهن با افتخار اعلام می‌کند که سید محمود موسوی به عنوان مدیرعامل جدید این شرکت منصوب شده‌ است.

به گزارش دیوان اقتصاد، شرکت بیمه میهن با افتخار اعلام می‌کند که سید محمود موسوی به عنوان مدیرعامل جدید این شرکت منصوب شده‌ است. این انتصاب پس از دریافت تاییدیه‌های لازم از بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته است.

موسوی با تجربه ای گسترده در حوزه های مدیریتی و اجرایی، با اشراف به دانش صنعت بیمه، به عنوان فردی توانمند و با دیدگاه‌های نوآورانه به تیم بیمه میهن پیوسته‌اند. ایشان با رویکردی تازه و تمرکز بر ارتقاء کیفیت خدمات، قصد دارند تا بیمه میهن را به سطح جدیدی از موفقیت و رضایت‌مندی مشتریان برسانند.

بیمه میهن، با شعار “دلگرمی به توان هم”، همواره در تلاش است تا با ارائه خدمات برتر و نوآورانه، به یکی از پیشروان صنعت بیمه کشور تبدیل شود. حضور آقای موسوی به عنوان مدیرعامل جدید، نویدبخش دورانی از رشد و توسعه پایدار برای این شرکت خواهد بود.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.