به دنبال انتقادات صورت گرفته از اقدام سایپا در افزایش قیمت تا ۱۴ میلیون تومانی سراتو این شرکت قیمت این محصول را به نرخهای سابق بازگرداند.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
سایپا گرانی سراتو را فعلاً لغو کرد
سایپا گرانی سراتو را فعلاً لغو کرد

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از اقتصاد تهران،روز گذشته اعلام شد که گروه خودروسازی سایپا در بخشنامهای به نمایندگیهای فروش خود، خودروی محصول سراتو را در مدلهای مختلف تا ۱۴ میلیون تومان گران کرده است به عنوان مثال قیمت سراتو ۲۰۰۰ اتوماتیک آپشنال از ۱۰۴ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان به ۱۱۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان افزایش یافت.
این موضوع برخی انتقادات را به دنبال داشت تا جایی که شرکت سایپا از افزایش قیمت این محصول عقبنشینی کرده و اعلام کرد که به دستور مدیرعامل این شرکت نرخ مدلهای مختلف سراتو به قیمتهای سابق برگشته و افزایش قیمت لغو شده است.
به این ترتیب مصرفکنندگان میتوانند سراتو ۲۰۰۰ اتوماتیک آپشنال را به قیمت ۱۰۴ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان خریداری کنند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
.
.
.
.
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
---|---|---|
درهم | 226,190 | |
دلار | - | 827,200 |
لیر | 21,700 | |
پوند | 1,108,500 | |
یوان | 113,400 | |
یورو | 954,000 |
نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
---|---|---|
سکه امامی | 755,100,000 | |
سکه تمام | 701,850,000 | |
سکه نیم | 470,000,000 |