معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: تاکنون حدود سه هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل اشتغال پایدار روستایی پرداخت و حدود پنج هزار میلیارد تومان نیز قرارداد در این زمینه منعقد شده است.
سه هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی پرداخت شد
سه هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی پرداخت شد
به گزارش دیوان اقتصاد،سید ابولفضل رضوی در گفت و گو با ایرنا افزود: دولت تدبیر و امید در خصوص توسعه مناطق محروم و روستایی کاری کرد کارستان که در هیچ دولتی در قبل و بعد از انقلاب اسلامی انجام نشده بود.
وی ادامه داد: در این دولت لایحه دو فوریتی برای اشتغال روستاییان و عشایر با موضوع برداشت معادل ریالی 1.5 میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای پرداخت وام تک رقمی به مجلس ارائه و این مهم با اجازه رهبر معظم انقلاب اسلامی محقق شد.
رضوی اظهار داشت: در این راستا برای روستاها و مناطق عشایرنشین مرزی وام با کارمزد 4 درصد و روستاهای غیرمرزی تسهیلات با کارمرزد 6 درصد پرداخت می شود.
وی با اشاره به پرداخت تسهیلات از محل بانک سینا با کارمزد 8 درصد برای اشتغال روستاییان، گفت: همچنین پرداخت تسهیلات از طریق بانک پارسیان از دیگر اقدامات دولت تدبیر و امید در این ارتباط است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری افزود: تاکنون از محل بانک سینا 900 میلیارد تومان پرداخت و حدود یک هزار و 300 میلیارد تومان قرار داد منعقد شده ولی از محل بانک پارسیان پرداخت زیادی انجام نشده است.
وی افزود: تا به امروز از محل اشتغال پایدار روستایی حدود 53 هزار و از محل بانک سینا نیز 7 هزار و300 نفر فرصت شغلی ایجاد شده است.
رضوی گفت: امسال روز ملی روستا را با حضور همه واحدهایی که وام گرفته و به تولید و نتیجه رسیده اند، برگزار می کنیم.
وی همچنین اظهار داشت: 63 هزار روستا و آبادی در کل کشور وجود دارد که نزدیک به 38 هزار روستا با جمعیت بالای 20 خانوار می باشد و مابقی کمتر از 100 نفر جمعیت دارند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: بیشترین جمعیت روستایی کشور در استان خراسان رضوی، بیشترین درصد جمعیت روستایی به استان سیستان و بلوچستان و کمترین جمعیت روستایی کشور مربوط به استان قم است.
وی همچنین در خصوص ایجاد استارت آپ های روستایی نیز گفت: در این خصوص استان ها به 6 منطقه کشوری تقسیم شده اند و به دنبال فراهم کردن زیرساخت ها برای فعالیت این شرکت ها در روستاها هستیم.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد