تاکید ایمیدرو برای استفاده از پتانسیل‌های صادرات معدن و صنایع معدنی به حوزه اوراسیا

تاکید ایمیدرو برای استفاده از پتانسیل‌های صادرات معدن و صنایع معدنی به حوزه اوراسیا

سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، استفاده از پتانسیل‌های توسعه همکاری های معدنی با حوزه اوراسیا را در دستور کار قرار داد.

به گزارش دیوان اقتصاد، جشمید ملارحمان عضو هیات عامل ایمیدرو به همراه سمیه خلوصی و امید امامی معاونان این سازمان در جلسه ویدئوکنفرانس با مدیر عامل شرکت خدمات صنعتی بازرگانی، با تاکید بر مطلب فوق، افزود: با توجه به عضویت ایران –به عنوان ناظر- در اتحادیه اوراسیا و وجود پتانسیل های توسعه روابط معدنی و صنایع معدنی با کشورهای عضو، ضروری است گام های اولیه برای تحقق این امر برداشته شود.

این عضو هیات عامل ایمیدرو، با اشاره به سیاست های دولت و وزارت صمت برای استفاده از ظرفیت این حوزه، ادامه داد: با به روزآوری مطالعات توسعه روابط با این اتحادیه، می توان بخشی از تولیدات صنایع معدنی شرکت های ایرانی را روانه بازارهای هدف در این منطقه کرد.

ملارحمان ادامه داد: یکی از ماموریت های اساسی شرکت خدمات صنعتی بازرگانی (ICS) بررسی روش های تقویت صادرات تولیدات معدنی و نیز صدور خدمات فنی و مهندسی شرکت های کشورمان باشد.

از سوی دیگر سمیه خلوصی معاون برنامه ریزی و توانمندسازی ایمیدرو نیز اظهار داشت: با توجه به علاقه برخی شرکت های بزرگ در اوراسیا برای استفاده از سیستم تولید فولاد به روش ایرانی پِرد (PERED)، باید از شرایط موجود بتوان حداکثر استفاده را برای این زنجیره به عمل آورد.

خلوصی ادامه داد: کشورهایی اوراسیا که مرز مشترک با ایران دارند از پتانسیل قابل توجهی برای ورود تولیدات و خدمات فنی و مهندسی شرکت های معدن و صنایع معدنی کشورمان برخوردارند و در این میان کشورهای هم مرز با ایران در اولویت هستند.

وی یادآور شد: شرکت هایی که در استان های همجوار با اعضای اتحادیه اوراسیا واقع شده اند، شرایط مناسب تری برای تحقق این هدف دارند.

خط اعتباری روسیه برای ورود تجهیزات حفاری و استخراج

معاون ایمیدرو همچنین به خط اعتباری روسیه برای شرکت های ایرانی اشاره کرد و گفت: ورود تجهیزات و ماشین آلات حفاری و استخراج معادن جزو نیازهای اصلی بخش معدن ایران هستند که با استفاده از این خط اعتباری قابلیت ورود دارند.

خلوصی در پایان سخنانش خواستار تهیه گزارشی از سوی شرکت خدمات صنعتی بازرگانی شد که شرایط توسعه همکاری با این کشورها را هموار کند. وی تاکید کرد: این شرکت همچنین پیگیر تفاهمنامه استفاده از سیستم پِرِد با طرف روسی باشد.

در این جلسه حجت معدودی مدیر عامل شرکت خدمات صنعتی بازرگانی با ارایه گزارشی از فعالیت های این شرکت مستقر در روسیه گفت: شرکت های روسی پس از مواجهه با تحریم ها، خواستار همکاری با طرف های ایرانی در حوزه معدن و صنایع معدنی شده اند که استفاده از روش تولید آهن اسفنجی پرد یکی از آن ها است.

به گفته وی، تامین بوکسیت و نیز تجهیزات تعدادی از طرح های حوزه زغالسنگ، سیلیکو منگنز، تولید کاغذ از سنگ و همچنین قطعات و تجهیزات حوزه معدن و صنایع معدنی ایران، از اهم عملکرد این شرکت است.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.