مدیرعامل بانک سینا در هم اندیشی مدیران ستاد و صف این بانک، اظهار داشت: به جهت ارائه خدمات مطلوبتر و با کیفیت تر به هموطنان ، طرح آمایش و توسعه شبکه شعب این بانک در سال ۱۴۰۰ اجرایی می شود.
اجرای طرح آمایش و توسعه شبکه شعب بانک سینا
اجرای طرح آمایش و توسعه شبکه شعب بانک سینا
به گزارش دیوان اقتصاد،ایمانی با اشاره به اقدامات انجام شده در این خصوص افزود: در این طرح با بهسازی و جانمایی مناسب شعب و نیز بکارگیری فناوری های روز، تاکنون موفق به اخذ مجوز فعالیت ۱۱ شعبه و باجه از بانک مرکزی شده ایم که زمینه ارائه خدمات مطلوب در مناطق مختلف کشور جهت هموطنان عزیز را به همراه داشته است.
مدیرعامل بانک سینا در هم اندیشی مدیران ستاد و صف این بانک ضمن قدردانی از کارکنان و سهامداران بانک که همراهی و همیاری خوبی را با این مجموعه داشته اند، افزود: در سال گذشته با توجه به شیوع و بحران ویروس کرونا و اعمال تحریم های ظالمانه، شرایط سختی در نظام بانکی و اقتصادی کشور حاکم بود که با وجود این مشکلات، به همت تمامی بخش های مجموعه، عملکرد بانک سینا در سه حوزه سپرده گذاران، سهامداران و کارکنان، رضایتبخش بود.
وی یکی از اقدامات مهم بانک سینا را ایجاد خط کسب و کار قرض الحسنه دانست و گفت: این اقدام اتفاقی خوب و شاهکاری در جهت محرومیت زدایی و کمک به نیازمندان درمناطق کمتر برخوردار کشور و پاسخ به دغدغه سهامدار بانک و باقیات الصالحاتی برای کل مجموعه بانک سینا بود.
وی با اشاره به جوانگرایی در مجموعه بانک سینا گفت: استخدام و بکارگیری نیروهای جوان، زبده و متخصص از جمله اقدامات و برنامه های این بانک بوده که در بهبود عملکرد و تسریع خدمات تاثیرگذار می باشد.
مدیرعامل بانک سینا درخصوص بازنگری حدود اختیارات ارکان اعتباری مدیریت های مناطق هم گفت: اجرای این طرح، چابک شدن ارکان اعتباری مناطق را به دنبال داشته و ضمن افزایش سرعت ارائه خدمات به مشتریان، میزان ارجاع پرونده ها نیز کاهش یافته است.
وی با تشریح وضعیت بانک سینا و شاخص های عملکردی در سال ۹۹ خاطرنشان کرد: در حوزه پیگیری و وصول مطالبات با وجود پرداخت تسهیلات زیاد، مانده مطالبات غیرجاری بانک، افزایش نیافته است.
مدیرعامل بانک سینا بیان داشت که طرح توسعه سهم بازار با هدف جذب منابع طراحی شده، در بازه زمانی معین، با تلاش و اراده گروهی همکاران صف و ستاد بانک، به منابع بیش از اهداف تعیین شده دست یافت.
ایمانی با اشاره به طرح جهش مصارف با هدف بهبود نسبت خالص مصارف به منابع بانک گفت: با اجرای این طرح، میزان تسهیلات پرداختی در پایان سال ۹۹ نسبت به دوره مشابه سال قبل، بیش از ۶۰ درصد افزایش داشته است. همچنین با اجرایی شدن طرح جهش ارزی نیز جمع خالص درآمد ارزی بانک در بازه زمانی یاد شده بیش از ۶۱ درصد رشد را نشان می دهد.
ایمانی با اشاره به عملکرد خوب بانک سینا به عنوان یکی از معدود بانک های سودده به سهامداران ابراز داشت: بانک سینا با برنامه ریزی صحیح و اجرای سیاست های مناسب، طی سال های گذشته جزو معدود بانک های سودده به سهامداران بوده و در سال ۹۹ نیز با اجرای طرح های مختلف در سطح شعب، سود پیش بینی شده را محقق ساخته است.
وی بحث نظارت های بانکی را بسیار با اهمیت خواند و اظهار داشت: دستگاه های نظارتی و بانک مرکزی، بر عملکرد بانک ها به صورت جدی نظارت دارند تا خارج از سیاست ها و ضوابط، اقدامی صورت نگیرد. البته بانک سینا همواره جزو شفاف ترین بانک ها بوده و از این پس نیز باید نظارت کافی صورت گیرد تا روند فعلی تداوم یابد و هیچگونه اقدامی خارج از ضوابط و چارچوب های شورای پول و اعتبار نداشته باشیم.
ایمانی گفت: از آنجائیکه قیمت تمام شده پول نقش مهمی در افزایش بهای خدمات بانک دارد، باید با بهبود عملکردها، عدم تمرکز به کسب درآمد در حوزه اعتباری و حرکت به سمت شاخص های عملکردی دیگر از جمله جذب منابع ارزان قیمت، بهره گیری از ظرفیت ها و پتانسیل های شرکت های بنیادی و همچنین کسب درآمد از حوزه خدمات IT، قیمت تمام شده پول در بانک را کاهش دهیم.
گفتنی است در این همایش، عمده مطالب مطروحه به صورت تخصصی و در قالب کارگروه های “نگهداشت و توسعه سرمایه انسانی”، “محصولات و خدمات (طراحی، بازاریابی فروش و وثائق)” و “زیرساخت ها” به بحث و گفتگو گذاشته شد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد