مدیرعامل بانک سپه در همایش یاوران اشتغال و خودکفایی به دلیل ارائه تسهیلات اشتغالزایی این بانک به مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) از سوی وزیر امور اقتصادی و دارایی مورد قدردانی قرار گرفت.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
قدردانی از بانک سپه به دلیل ارائه تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان کمیته امداد
قدردانی از بانک سپه به دلیل ارائه تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان کمیته امداد

به گزارش دیوان اقتصاد، در آیین تجلیل از یاوران اشتغال و خودکفایی مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) که با حضور احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، آیت الله کازرونی رئیس هیات امنای کمیته امداد امام خمینی(ره)، اسماعیلی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) و مدیران عامل بانک های کشور در محل باشگاه فرهنگی ورزشی بانک سپه برگزار شد، از آیت اله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه به سبب ارائه حجم قابل توجه تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) قدردانی شد.
نظام بانکی کشور در سال ۱۴۰۱ بیش از ۲۱ هزار میلیارد تومان منابع قرض الحسنه در حوزه اشتغالزایی مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) پرداخت کرده است و در مجموع در سال گذشته بیش از ۴۰۰ هزار شغل از محل این تسهیلات ایجاد و منجر به خودکفایی ۱۰۰ هزار خانواده و خروج آنان از پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) شده است.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،626,600 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,984,850,000 | |
| سکه تمام | 1,885,800,000 | |
| سکه نیم | 998,400,000 |























































































